Luchtvering achteraf inbouwen bij JS Automotive

Luchtvering achteraf inbouwen bij JS Automotive

Luchtvering achteraf inbouwen heeft vele voordelen voor uw voertuig

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over het achteraf inbouwen van luchtvering in uw voertuig.

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Laat uw prijs voor luchtvering berekenen

Luchtvering achteraf inbouwen: JS Automotive verzorgt het voor u!

Luchtvering achteraf inbouwen? Uiteraard, dat kan! JS Automotive is de luchtvering specialist van Noord-Nederland. Wij hebben een groot aantal voertuigen reeds mogen voorzien van luchtvering. De luchtvering systemen die wij achteraf inbouwen zijn van het merk VB-Airsuspension. Dit merk fabriceert luchtvering systemen die door een groot aantal merken wordt erkent als een leverancier van toegestane modificaties. Daarnaast erkent de RDW VB-Airsuspension als een voertuigfabrikant, waardoor het ook vanuit de RDW is toegestaan om luchtvering van VB-Airsuspension te laten monteren.

Luchtvering achteraf inbouwen

Luchtvering achteraf inbouwen: Hoe gaat dat?

Bij VB-Airsuspension systemen is het in tegenstelling tot veel andere luchtvering systemen niet nodig om aanpassingen te maken aan het chassis. De luchtvering systemen worden. VB-Airsuspension vervangt de af-fabriek vering, waardoor deze aanpassingen niet nodig zijn. Wanneer u kiest voor een VB-Airsuspension systeem, demonteren wij de originele vering en wordt op dezelfde plek het VB-Airsuspension systeem gemonteerd. VB-Airsuspension luchtvering systemen zijn daardoor uitermate geschikt wanneer u luchtvering achteraf wil laten inbouwen.

Het plaatsen van het VB-Airsuspension systeem is in overeenstemming met de regelgeving omtrent de veiligheids- en voertuigeisen die door de RDW worden gehandhaafd. VB-Airsuspension heeft de status van officieel voertuig fabrikant, waardoor zij gezien worden als erkend leverancier van voertuigmodificaties.

Naast een goedkeuring vanuit de RDW, zijn er ook een groot aantal voertuigfabrikanten die VB-Airsuspension systemen erkennen als toegestane modificatie. VB-Airsuspension heeft als eerste bedrijf in Europa een goedkeuring/erkenning ontvangen van de Daimler AG fabriek in Stuttgart, wat inhoudt dat Mercedes Benz officieel de kwaliteit en de verbetering van het rijcomfort en het rijgedrag erkent bij gebruik van een VB-Airsuspension systeem. Ook volkswagen AG en Renault keuren het gebruik van de luchtvering goed. Van een groot aantal andere merken bestaat een 'Letter of Non-Objection'.

Luchtvering voor ieder voertuig, voor ieder doel: wij bouwen het achteraf in!

Luchtvering bieden wij aan in de drie verschillende vormen voor verschillende toepassingen. Deze vindt u hieronder:

VB-SemiAir

Ter ondersteuning van het originele veersysteem. Wordt bij voertuigen met bladveren geplaatst tussen de bladveer en het chassis.

VB-NivoAir

Dit systeem is speciaal voor schroefgeveerde voertuigen. De bestaande schroefvering wordt vervangen door een volledig lucht geveerd systeem. Dit systeem houdt het voertuig altijd op dezelfde rijhoogte waardoor het rijcomfort toeneemt. Dit systeem kan niet worden bediend.

VB-FullAir 2C

Volledig automatische en regelbare oplossing voor veerproblemen. De bestaande blad- of schroefvering wordt bij gebruik van dit systeem vervangen door een volledig luchtveringssysteem en het systeem is met een afstandbediening instelbaar. Het systeem kan geplaatst worden op de voor- of de achteras.

VB-FullAir 4C

Volledig automatische en regelbare oplossing voor veerproblemen. De bestaande blad- of schroefvering wordt bij gebruik van dit systeem vervangen door een volledig luchtveringssysteem en het systeem is met een afstandbediening instelbaar. Het systeem wordt geplaatst bij zowel de voor- als de achteras.

VB-ActiveAir

Combinatie van het VB-FullAir 4C systeem en adaptieve schokdempers die tijdens het rijden de luchtvering aanpassen aan het rijgedrag en de omstandigheden van de weg. Zorgt voor een sportieve en comfortabele rijervaring en verhoogt daarnaast de rijveiligheid.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende systemen

De voordelen van luchtvering op een rij:

Verbetering van het

rijgedrag

Door een betere wegligging gaat u makkelijker door bochten en heeft u minder last van windstoten

Laadproblemen worden

opgelost

Door het plaatsen van (hulp) luchtvering worden laadproblemen opgelost

Verbetering van het

rijcomfort

Luchtvering heeft als eigenschap dat oneffenheden als het ware worden weggenomen uit de weg

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat