Over JS Automotive: de Luchtvering Specialist van het Noorden

Over JS Automotive: de Luchtvering Specialist van het Noorden

Ervaart u problemen met de vering bij zwaardere belading of wilt u het rijcomfort van uw bedrijfsbus, bedrijfsauto of camper verhogen? Luchtvering is daarvoor een mooie oplossing. Maar waar laat u dit monteren? Dat laat u natuurlijk doen door een hiervoor gecertificeerd bedrijf, zoals JS Automotive: de luchtvering specialist van het Noorden.

JS Automotive - Jacco Speelman

JS Automotive: dé luchtvering specialist

Bij JS Automotive hebben wij een ruime ervaring in het monteren van luchtvering onder lichte bedrijfsauto's, bestelauto's, transporters, campers en vele andere voertuigen. Wij zijn gecertificeerd premium partner van VB Airsuspension. Dit betekent dat wij beschikken over gecertificeerde monteurs voor een vakkundige plaatsing van de luchtvering systemen. Ook zijn wij officieel dealer van VB Airsuspension.

Wij staan bekend als dé luchtvering specialist. De koffie staat hier altijd klaar, dus kom gerust eens langs als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw voertuig.

Welke luchtvering systemen monteren wij?

JS Automotive monteert luchtvering systemen van het merk VB Airsuspension. VB Airsuspension is door de RDW erkend als voertuigfabrikant, waardoor het toegestaan is om voertuigen van VB Airsuspension systemen te voorzien. Maar niet alleen door de RDW worden ze erkend. Zo zijn ze het eerste bedrijf wat in Europa een goedkeuring/erkenning heeft gekregen van de Daimler AG fabriek in Stuttgart. Dit houdt in dat Mercedes Benz officieel de kwaliteit en de verbetering van het rijcomfort en het rijgedrag erkent bij gebruik van een VB Airsuspension systeem.

Vind hier meer informatie over alle luchtvering systemen die wij monteren

Verdere goedkeuringen

Niet alleen vanuit Mercedes Benz wordt deze modificatie goedgekeurd. Ook Volkswagen AG en Renault keuren het gebruik van de luchtvering goed. Van een groot aantal andere merken bestaat er een zogenaamde 'Letter of Non-Objection', wat inhoudt dat u geen risico loopt wanneer u deze luchtvering laat plaatsen.

Bent u dus op zoek naar een luchtvering specialist die uw bedrijfsbus, auto of camper kan voorzien van een luchtvering systeem? Bij JS Automotive bent u daarvoor aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op, of kom langs bij ons.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over hulpluchtvering