Luchtvering voor bedrijfsauto's bij JS automotive

Luchtvering voor bedrijfsauto's bij JS automotive

Luchtvering voor bedrijfsauto's heeft vele voordelen:

 • Verhoogt het rijcomfort
 • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
 • Verbetert de wegligging
 • Verhoogt rijveiligheid

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over luchtvering voor uw bedrijfsauto

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Luchtvering voor uw bedrijfsauto: JS Automotive adviseert u graag!

Luchtvering voor bedrijfsauto's heeft heel veel voordelen. Het rijcomfort wordt met luchtvering vergroot, beladingsproblemen worden opgelost en door luchtvering wordt de rijveiligheid vergroot. De luchtvering systemen vindt u bij ons in verschillende gradaties. Bent u benieuwd naar de verschillende systemen? Meer informatie vindt u hier.

Luchtvering voor bedrijfsauto's

De voordelen van luchtvering voor bedrijfsauto's

Luchtvering heeft vele voordelen voor bedrijfsauto's. Met luchtvering kunnen bedrijfsauto's 'recht' gezet worden, wanneer er sprake is van (structurele) scheve belading. Ook kan het voorkomen dat door zware belading de veerweg wordt verkleind. Maar niet met luchtvering. Luchtvering vangt deze verkleinde veerweg op, waardoor uw bedrijfsauto stabieler op de weg is en het rijcomfort gewaarborgd blijft. Ook is het met de automatische luchtvering systemen mogelijk om de laadvloer te laten zakken, waardoor in- en uitladen van uw goederen vergemakkelijkt wordt.

Goedkeuring vanuit voertuigfabrikanten

Het plaatsen van het VB-Airsuspension systeem is in overeenstemming met de regelgeving omtrent de veiligheids- en voertuigeisen die door de RDW worden gehandhaafd. VB-Airsuspension heeft de status van officieel voertuig fabrikant en zijn hierdoor een erkend leverancier van voertuigmodificaties.

Naast een goedkeuring vanuit de RDW, zijn er ook een groot aantal voertuigfabrikanten die VB-Airsuspension erkennen als leverancier van toegestane modificaties. VB-Airsuspension heeft als eerste bedrijf in Europa een goedkeuring/erkenning ontvangen van de Daimler AG fabriek in Stuttgart, wat inhoudt dat Mercedes Benz officieel de kwaliteit en de verbetering van het rijcomfort en het rijgedrag erkent bij gebruik van een VB-Airsuspension systeem. Ook volkswagen AG en Renault keuren het gebruik van de luchtvering goed. Van een groot aantal andere merken bestaat een 'Letter of Non-Objection'. U kunt hierdoor met een gerust hart de luchtvering systemen laten monteren en genieten van alle voordelen die luchtvering u te bieden heeft.

Het montageproces van luchtvering voor bedrijfsauto's

Veel luchtvering systemen die op de markt te vinden zijn, vereisen constructieve aanpassingen aan bijvoorbeeld het chassis of de ophanging. Dit is bij VB-Airsuspension niet het geval. Het VB-Airsuspension luchtvering systeem vervangt de af-fabriek vering. Wanneer u kiest voor een VB-Airsuspension systeem, demonteren wij de originele vering en wordt op dezelfde plek het VB-Airsuspension systeem gemonteerd. Aanpassingen aan het chassis of de ophanging zijn hierdoor niet noodzakelijk.

Luchtvering voor zeer veel bedrijfsauto's of transporters

Bij JS Automotive hebben we ervaring met het inbouwen van luchtvering bij zeer veel verschillende soorten bedrijfsauto's, bedrijfsbussen en transporters. Hieronder vindt u een lijst met een aantal types waar wij luchtvering voor kunnen leveren.

 • Luchtvering Volswagen Transporter T5
 • Luchtvering Citroen Jumper
 • Luchtvering Mercedes Sprinter
 • Luchtvering Ford Transit
 • Luchtvering Peugeot Expert
 • Luchtvering Fiat Ducato
 • Luchtvering Mercedes Vito
 • Luchtvering Renault Master
 • Luchtvering Peugeot Boxer
 • Luchtvering Iveco Daily

Staat uw type er niet tussen, maar bent u toch benieuwd naar de mogelijkheden voor luchtvering onder uw voertuig? Neem gerust even contact op. Wij kunnen luchtvering leveren en monteren voor nog veel meer andere types.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat