Hulpluchtvering camper | Vraag naar de mogelijkheden

Hulpluchtvering camper | Vraag naar de mogelijkheden

Zoals de naam al zegt, wordt de hulpluchtvering camper aangebracht ter ondersteuning van de bestaande vering. Dit kan gebruikt worden voor veerproblemen bij een zwaar beladen camper. Daarnaast biedt het de volgende voordelen.

  • Hogere rijhoogte en grotere veerweg
  • Een verbeterd comfort, uiteraard afhankelijk van uw beginsituatie
  • Een verhoogde stabiliteit, vooral bij een twee kamersysteem waarbij beide balgen een gescheiden leidingsysteem hebben voorzien van eigen vulnippel.
  • De veerkracht kan worden bijgesteld wanneer het voertuig zwaarder of lichter beladen wordt.
  • U kunt uw camper op de plaats van uw bestemming makkelijker waterpas stellen.

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Hulpluchtvering camper? JS Automotive adviseert u graag!

Hulpluchtvering zorgt ervoor dat de bestaande vering in uw camper ondersteund wordt waardoor problemen met belading of stabiliteit verholpen kunnen worden. Deze soort vering kan toegepast worden wanneer de huidige vering de verhoogde belading niet meer goed aankan. Er zijn verschillende soorten hulpluchtvering met ieder een ander doel. Hulpluchtvering Camper: lees er hieronder alles over.

hulpluchtvering camper

Montage hulpluchtvering camper

Wanneer we lange afstanden rijden met onze camper, vinden we het comfort niet geheel onbelangrijk. Naast dat de hulpluchtvering camper de rijveiligheid verhoogd, wordt het comfort ook verbeterd. Een goede reden om eens te kijken naar hulpluchtvering voor de camper. Er zijn speciale hulpluchtveringsystemen welke ontworpen zijn voor campers. Zo is dit altijd de beste invulling voor uw voertuig.

Nadelen van een zwaar beladen camper zijn:

- Hogere gevoeligheid voor zijwind

- Instabiele ligging op de weg

- Minder grip van de voorbanden op de weg

- Een langere remweg

- Omhoog schijnende koplampen welke medeweggebruikers kunnen blinderen.

Luchtvering camper: verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten hulpluchtvering, JS Automotive informeert u graag over de mogelijkheden. Zij maken gebruik van het merk VB Airsuspension. Een bekend merk wat staat voor goede kwaliteit. JS Automotive zorgt er dan ook voor dat dit systeem met zorg wordt gemonteerd zodat u van alle voordelen optimaal kunt genieten.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat