Luchtvering auto | JS Automotive, luchtvering specialist

Luchtvering auto | JS Automotive, luchtvering specialist

Luchtvering auto heeft vele voordelen voor uw voertuig

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over het achteraf inbouwen van luchtvering in uw voertuig

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Laat uw prijs voor luchtvering berekenen

JS Automotive is dé luchtvering specialist van Noord Nederland!

Luchtvering auto? Dan bent u bij JS Automotive aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in luchtveringen en hebben al jarenlange ervaring met het plaatsen van luchtvering op diverse voertuigen. Wij maken gebruik van het merk VB-Airsuspension. Dit is een bekend merk dat luchtvering systemen ontwerpt en produceert en wordt door een grote hoeveelheid merken erkent als leverancier van toegestane modificaties. Daarnaast is het ook vanuit de RDW toegestaan om een VB-Airsuspension luchtvering te laten monteren op uw auto.

Luchtvering achteraf inbouwen

Luchtvering auto, waar is dat goed voor?

Luchtvering bij een auto heeft verschillende functies. Wie op zoek is naar een optimaal comfort tijdens het rijden, een ideale wegligging en niet geheel onbelangrijk: een verhoogde rijveiligheid, kan overwegen om luchtvering te laten monteren. Dit zorgt er namelijk voor dat schokken worden opgevangen die ontstaan door bijvoorbeeld een slecht wegdek. Daarnaast zorgt het ervoor dat de auto constant in contact staat met de weg en dat de auto in balans blijft bij scherpe bochten. Naast het feit dat het comfort en de veiligheid tijdens het rijden verbetert, kan luchtvering ook gebruikt worden om een voertuig in stilstand te laten zakken en heffen. Bij JS Automotive kun je kiezen voor alleen een hulpluchtvering, een eenvoudige versterkte schroefveer, maar kun je ook een volledige luchtvering laten monteren. Diverse klanten kunnen bij ons terecht met hun voertuig en gezien de hoge diversiteit in systemen hebben wij altijd de perfecte oplossing.

Verschillende luchtveringen, altijd de perfecte oplossing

Luchtvering auto systemen welke wij aanbieden zijn:

VB-SemiAir

Dit is een ondersteuning van het originele veersysteem. Dit wordt geplaatst bij voertuigen met bladveren tussen de bladveer en het chassis.

VB-NivoAir

Dit type is speciaal ontworpen voor schroefgeveerde voertuigen. De gehele schroefvering wordt hierbij vervangen door een systeem dat volledig luchtgeveerd is. Deze luchtvering zorgt ervoor dat het voertuig altijd op dezelfde hoogte is, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort. Dit type luchtvering is niet te bedienen.

VB-FullAir 2C en VB-FullAir 4C

Dit type luchtvering is een volledig automatisch en regelbaar systeem voor veerproblemen. Ook hierbij wordt de bestaande bladvering of schroefvering vervangen door een volledig luchtgeveerd systeem. Dit systeem is ook met afstandsbediening in te stellen. Dit systeem kan worden geplaatst op de voor- of de achteras.

VB-ActiveAir

Dit type luchtvering is een combinatie van het VB-FullAir 4C systeem en adaptieve schokdempers welke tijdens de rit de luchtvering aanpassen aan het rijgedrag en de omstandigheden van de weg. Naast een verhoogde rijveiligheid zorgt dit ook voor een sportieve en comfortabele rijervaring.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende systemen

De voordelen van luchtvering op een rij:

Minder last van externe invloeden

Door een betere wegligging gaat u makkelijker door de bochten en ervaart u minder last van slecht wegdek of windstoten.

Laden wordt een stuk makkelijker

U kunt gemakkelijk uw voertuig laten heffen of zakken waardoor laden vergemakkelijkt wordt.

Het rijcomfort wordt sterk verbeterd

Door een verbeterde wegligging voelt uw auto zo licht als een veertje.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat