Levelsystemen camper

Levelsystemen camper

Levelsystemen camper: ze hebben vele voordelen:

 • Binnen 90 seconden uw camper waterpas
 • Uw camper staat een stuk stabieler
 • Eenvoudig te bedienen
 • Geen constructieve aanpassingen nodig

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over levelingsystemen camper

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Laat uw prijs voor een levelsysteem berekenen

Levelsystemen camper | Uw camper eenvoudig waterpas en extra stabiel

Campers zijn gemaakt om u te vervoeren naar de meest mooie plekken en zijn voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen om op de plaats van bestemming heerlijk te kunnen genieten. Toch is een veelgehoord ongemak van veel campereigenaren het feit dat een camper waterpas gezet moet worden op de plaats van bestemming om prettig te kunnen slapen. Dit kan met de welbekende oprijplaten, maar veel makkelijker is een automatisch leveling systeem wat uw camper in enkele seconden waterpas zet. Een bijkomend voordeel is dat de camper met een automatisch levelsysteem ook veel stabieler staat. Meer weten over levelsystemen camper? Lees er hieronder meer over of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

Levelsystemen camper

Uw camper eenvoudig waterpas

Met oprijblokken is het vaak lastig om uw camper waterpas te zetten. Een levelsysteem voor uw camper neemt dit ongemak weg. De levelsystemen die wij monteren, zijn van het merk HPC Hydraulics. Zoals de naam van het merk al doet vermoeden, werkt dit systeem op basis van hydraulica. In combinatie met de aansturing die in de camper gemonteerd wordt, zet u uw camper eenvoudig en snel (binnen 90 seconden) volledig waterpas. Zo is het gebruik van oprijblokken niet langer nodig.

 • Binnen 90 seconden uw camper waterpas
 • Volledig automatisch
 • HPC Hydraulics: hoge kwaliteit

Andere voordelen van het systeem

Ultralicht

De hydraulische krikken zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. Compleet gewicht systeem al vanaf 15kg.

Eenvoudig te bedienen

Een eenvoudige touchscreen bediening beschikbaar in vijf talen, Nederlands, Engels, Duits Frans en Zweeds.

Noodsysteem

Het systeem beschikt over een handpomp. Hierdoor kan het systeem altijd bediend worden. Voor het bedienen van de handpomp is er geen enkel gereedschap nodig.

Verschillende mogelijkheden systemen en montage

HPC Hydraulics biedt verschillende soorten levelsystemen aan voor campers. Zo kunt u kiezen voor een twee krik systeem voor het eenvoudig en snel stabiliseren van uw camper, maar kunt u ook de keus maken voor een volledig automatisch levelsysteem wat met vier krikken uw camper binnen 90 seconden volledig waterpas zet. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen een systeem leveren wat volledig aan uw eisen voldoet.

Om voor ieder soort camper uitkomst te kunnen bieden, heeft HPC Hydraulics zeven verschillende aluminium krikken ontwikkeld. Naast vier standaard krikken, zijn er ook twee telescoop varianten, welke uitermate geschikt zijn voor campers met weinig inbouwruimte. De hydraulische krikken zijn zwart geanodiseerd, wat ze erg duurzaam maakt. De bevestiging zit in de rug van de krikken, waardoor een compacte inbouw mogelijk is.

Het levelsysteem van HPC Hydraulics wat wij monteren, behoeft geen constructieve aanpassingen aan uw camper. Het systeem wordt gemonteerd met behulp van merkspecifieke brackets waardoor slijpen en lassen overbodig is. Zo behoudt u de fabrieksgarantie van uw camper. Het basissysteem wat wij monteren, bestaat uit de volgende componenten:

 • Touch screen of eenvoudig bedieningspaneel
 • Twee of vier hydraulische krikken uit aluminium of staal afhankelijk van het gewicht
 • Compact lichtgewicht pomp met handbediening
 • Dunne hydraulische slangen die eenvoudig weg te werken zijn
 • HPC olie
 • Bevestigingsmaterialen
 • Bediening via smartphone en/of tablet.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat