Luchtbalg | JS Automotive, uw luchtveringspecialist

Luchtbalg | JS Automotive, uw luchtveringspecialist

Luchtbalgen hebben vele voordelen voor uw voertuig

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over luchtbalgen voor uw voertuig

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Luchtbalgen laten monteren? Natuurlijk bij JS Automotive

JS Automotive is gevestigd in Westerbork, in het hart van Drenthe. Wij staan bekend als de luchtvering specialist van het Noorden. Bij ons kunt u terecht voor advies over- en montage van hoogwaardige luchtvering voor vrijwel ieder voertuig. De luchtbalgen die wij monteren, is van het gerenommeerde merk VB-Airsuspension. Dit merk staat bekend als zeer betrouwbaar en doordat er geen constructieve aanpassingen aan uw voertuig nodig zijn, behoudt u in vrijwel alle gevallen de volledige fabrieksgarantie voor uw voertuig. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voertuig? Kom gerust eens langs, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over luchtbalgen ontvangen?

Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact op!

luchtbalg

Voor extra veiligheid en extra comfort

Luchtvering heeft verschillende grote voordelen ten opzichte van de vering die fabrieks-af gemonteerd wordt. Door het dempende karakter van lucht, wordt het rijcomfort verhoogt. Daarnaast kunnen door de montage van luchtbalgen onder uw voertuig structurele beladingsverschillen worden verholpen, wat de rijveiligheid en het rijcomfort verhoogt. Naast structurele beladingsverschillen, kunnen ook variabele beladingsverschillen met luchtvering worden opgevangen. De adaptieve systemen van VB-Airsuspension zijn er namelijk op gericht het voertuig ten allen tijde recht te zetten. Zo ervaart u in uw voertuig altijd het maximale rijcomfort en wordt ten allen tijde de rijveiligheid gemaximaliseerd.

Lees hier meer over de verschillende soorten luchtvering
luchtbalg

Montage van de luchtbalgen

Bij JS Motive kunt u zowel terecht voor de montage van hulpluchtvering die dienen ter ondersteuning van de bestaande vering als van volledig adaptieve luchtvering systemen. De balgen die wij monteren, zijn van het merk VB Airsuspension, in Nederland de grootste leverancier van betrouwbare luchtvering. Doordat VB-Airsuspension de status van voertuigfabrikant heeft, zijn alle systemen die door VB-Airsuspension ontwikkeld zijn, in lijn met de regelgeving vanuit de RDW. U kunt dus zonder risico de systemen van VB Airsuspension laten monteren. De systemen worden gemonteerd op de bestaande bevestigingspunten, waardoor constructieve aanpassingen niet nodig zijn en u uw fabrieksgarantie behoudt.

Naast goedkeuring vanuit de RDW, bestaat er ook vanuit een groot aantal voertuig fabrikanten (waaronder Mercedes) een officiële erkenning van de verbetering van het rijcomfort en de rijveiligheid. Vanuit veel andere merken bestaat er een letter of non objection, wat inhoudt dat de voertuigfabrikanten geen bezwaar hebben tegen de montage van deze systemen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat