Luchtvering Fiat Ducato | Ontdek de grote voordelen

Luchtvering Fiat Ducato | Ontdek de grote voordelen

Luchtvering Fiat Ducato:

  • Verhoogt het rijcomfort
  • Verhelpt (structurele) beladingsverschillen
  • Verbetert de wegligging
  • Verhoogt rijveiligheid

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over luchtvering voor uw bedrijfsauto

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Luchtvering Fiat Ducato | JS Automotive adviseert u graag!

Luchtvering heeft vele voordelen voor bedrijfsauto's zoals de Fiat Ducato. Met luchtvering wordt het rijcomfort verbeterd, worden beladingsproblemen verholpen en wordt de rijveiligheid vergroot. JS Automotive levert en monteert luchtveringssystemen voor bedrijfsauto's en u vindt bij ons verschillende soorten luchtvering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor luchtvering Fiat Ducato? Lees hieronder meer of vraag een offerte aan.

Luchtvering Fiat Ducato

De voordelen van luchtvering voor uw Fiat Ducato

Luchtvering biedt u vele voordelen. Of u nou benieuwd bent naar de mogelijkheden van luchtvering omdat u te maken heeft met (structurele) beladingsverschillen, u eenvoudiger wilt kunnen in- en uitladen, of u het complete voertuig graag wilt kunnen verhogen en verlagen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En doordat luchtvering in verschillende soorten te krijgen is, is er altijd een soort die aansluit bij uw wensen. Verder verhoogt luchtvering de rijveiligheid en het rijcomfort aanzienlijk.

Hoe worden beladingsverschillen verholpen?

Afhankelijk van het soort lading waar u mee te maken heeft, zijn er verschillende soorten luchtvering geschikt. Heeft u te maken met structurele beladingsverschillen door bijvoorbeeld inbouw van kasten of andere attributen? Dan kunnen hulpveren op basis van lucht uitkomst bieden. Deze zetten uw voertuig als het ware weer recht.

Heeft u te maken met variabele lading? Dan zijn adaptieve luchtvering systemen meer geschikt. Deze analyseren de stand van uw voertuig en zetten het voertuig weer recht. Daarnaast wordt ook tijdens het rijden de wegligging geanalyseerd en wordt het veringsysteem realtime aangepast aan veranderingen in het wegdek of aan bewegingen van uw voertuig als gevolg van bijvoorbeeld wind of stuurbewegingen.

Luchtvering Fiat Ducato

Goedkeuring vanuit voertuigfabrikanten

JS Automotive maakt gebruik van luchtveringssystemen van het merk VB-Airsuspension. Deze leverancier wordt door de RDW erkend als officieel voertuigfabrikant, waardoor het plaatsen van luchtvering onder uw voertuig in overeenstemming is met de keuringseisen.

Naast de status van voertuigfabrikant vanuit de RDW, bestaat er ook uit vanuit verschillende automerken zoals Mercedes Benz een officiële goedkeuring/erkenning van de verbetering van het rijcomfort en het rijgedrag. Verder bestaat er vanuit de meeste andere voertuigfabrikanten, waaronder Fiat, een zogenaamde 'Letter of Non-Objection'. Hierdoor kunt u zonder gevolgen voor uw garantie een luchtveringssysteem laten monteren onder uw Fiat Ducato.

Het montageproces van luchtvering voor bedrijfsauto's

De meeste luchtvering die op de markt verkrijgbaar is, vereist constructieve aanpassingen aan uw voertuig. In tegenstelling tot deze merken, is dit bij de montage van luchtvering van VB-Airsuspension niet nodig. Wanneer u kiest voor luchtvering van VB-Airsuspension demonteren wij de bestaande vering en wordt op dezelfde bevestigingspunten de nieuwe luchtvering bevestigd. Hierdoor wordt de constructie niet verzwakt en behoudt u uw garantie.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat