Hydraulische steunpoten camper | Zorgeloos op vakantie

Hydraulische steunpoten camper | Zorgeloos op vakantie

Steunpoten camper: wat zijn de voordelen?

  • Uw camper staat binnen 90 seconden waterpas
  • In noodsituaties snel rijklaar
  • Uw camper wiebelt niet wanneer u aan het koken of slapen bent
  • Geheel gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over steunpoten camper

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Steunpoten voor uw camper

Steunpoten camper | Houdt u er ook zo van om heerlijk met de camper op vakantie te gaan? Wanneer we op locatie zijn aangekomen, willen we dan ook niets liever dan zo snel mogelijk in de ontspanningsmodus. Wanneer uw camper dan beschikt over handmatige steunpoten, dienen deze nog met een slinger uitgedraaid te worden. Daar heeft u na zo’n lange reis toch helemaal geen zin meer in, vooral niet met die tropische temperaturen. Gelukkig bestaan er ook steunpoten. Die doen het werk voor u, in één druk staat jouw camper waterpas.

Levelsystemen camper

HPC Hydraulics

Bij JS Automotive maken we gebruik van de levelsystemen van HPC Hydraulics. De keuze voor dit merk is gebaseerd op het bedieningsgemak, de gecontroleerde kracht en de veiligheid. Dit merk beschikt over de beste technieken om een camper stevig en waterpas te zetten. Het mooie van deze systemen is dat ze te bedienen zijn vanaf uw smartphone of tablet. Daarnaast kunnen deze hydraulische lichtgewicht oplossingen veel gewicht dragen, tot wel dertig ton. Het maakt dus niet uit of u een licht of zwaar voertuig heeft.

Wat zijn voordelen van zo’n levelsysteem?

Een groot voordeel is dat deze krikken van aluminium zijn en hierdoor ontzettend licht en compact. Een compleet gewicht systeem is er al vanaf 15 kilo, inclusief bevestigingsmateriaal en olie. Dit systeem kan op ieder gewenst voertuig gebruikt worden, hierbij maakt het niet uit of het 12 of 24 volt heeft.

Hoe wordt dit systeem gemonteerd?

Nieuwsgierig naar de manier van montage?

Vraag hieronder uw offerte aan.