Hydraulische leveling achteraf laten monteren

Hydraulische leveling achteraf laten monteren

Hydraulische leveling:

 • Binnen 90 seconden uw voertuig waterpas
 • Uw voertuig staat een stuk stabieler
 • Eenvoudig te bedienen
 • Geen constructieve aanpassingen nodig

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over HPC Levelsystemen

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Hydraulische leveling | Uw voertuig eenvoudig stabiel en waterpas

Hydraulische leveling systemen zijn systemen welke onder uw voertuig worden gemonteerd om zo uw voertuig zeer eenvoudig en volledig geautomatiseerd waterpas en stabiel te zetten. De hydraulische leveling systemen die wij monteren, staan garant voor een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit in combinatie met ultiem gebruiksgemak en multifunctionele inzetbaarheid. De hydraulische leveling systemen zijn zowel recreatief als voor commercieel gebruik uitermate geschikt en kunnen worden gemonteerd onder campers, maar ook andersoortige voertuigen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder meer of neem geheel vrijblijvend contact op.

Hydraulische leveling

Eenvoudig waterpas

Wilt u uw voertuig waterpas zetten? Natuurlijk kan dit met de welbekende oprijblokken. Veel eenvoudiger is het laten monteren van een Hydraulisch leveling systeem. De systemen van HPC Hydraulics zetten uw voertuig met één druk op de knop automatisch waterpas. Dit gebeurt door middel van uitschuifbare poten op basis van hydraulica. Het gebruik van oprijplaten is hiermee overbodig.

De voordelen van dit systeem?

 • Binnen 90 seconden uw camper waterpas
 • Volledig automatisch
 • HPC Hydraulics: hoge kwaliteit

Andere voordelen van hydraulische leveling systemen

Ultralicht

De hydraulische krikken zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. Compleet gewicht systeem al vanaf 15kg.

Eenvoudig te bedienen

Een eenvoudige touchscreen bediening beschikbaar in vijf talen, Nederlands, Engels, Duits Frans en Zweeds.

Noodsysteem

Het systeem beschikt over een handpomp. Hierdoor kan het systeem altijd bediend worden. Voor het bedienen van de handpomp is er geen enkel gereedschap nodig.

Verschillende mogelijkheden systemen en montage

Bij HPC Hydraulics zijn er verschillende soorten leveling systemen die afhankelijk van uw situatie het meest geschikt zijn. Wilt u de stabiliteit op locatie verhogen, dan kan het wellicht voldoende zijn om te kiezen voor een twee krik systeem. Deze maakt het mogelijk om binnen enkele seconden uw voertuig te stabiliseren. Wilt u dat uw voertuig automatisch binnen 90 seconden volledig waterpas gezet wordt? Dan biedt een levelsysteem van HPC met vier krikken de beste oplossing. Wat in uw situatie de beste uitkomst biedt, adviseren wij u graag over.

Naast het verschil tussen twee krikken en vier krikken, biedt HPC Hydraulics ook verschillende soorten krikken. Naast vier standaard krikken, zijn er ook twee soorten telescoop krikken beschikbaar. Voornamelijk voor voertuigen waar weinig inbouwruimte beschikbaar is, bieden deze telescoop krikken een uitkomst. De hydraulische krikken zijn zwart geanodiseerd, wat ze erg duurzaam maakt. De bevestiging zit in de rug van de krikken, waardoor een compacte inbouw mogelijk is.

Voor het monteren van een HPC levelsysteem zijn er geen constructieve aanpassingen aan uw voertuig noodzakelijk. Het systeem wordt gemonteerd met behulp van merkspecifieke brackets waardoor slijpen en lassen overbodig is. Zo behoudt u de fabrieksgarantie van uw voertuig. Het basissysteem wat wij monteren, bestaat uit de volgende componenten:

 • Touch screen of eenvoudig bedieningspaneel
 • Twee of vier hydraulische krikken uit aluminium of staal afhankelijk van het gewicht
 • Compact lichtgewicht pomp met handbediening
 • Dunne hydraulische slangen die eenvoudig weg te werken zijn
 • HPC olie
 • Bevestigingsmaterialen
 • Bediening via smartphone en/of tablet.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat