Camper waterpas | Stabiel in een paar seconden

Camper waterpas | Stabiel in een paar seconden

De camper waterpas binnen 90 seconden? Laat dan een hydraulisch levelsysteem monteren.

  • Bij noodsituaties kunt u de camper snel rijklaar maken
  • Geen gewiebel meer wanneer u kookt of door de camper loopt
  • U kunt het systeem bedienen met uw telefoon!

Laat gerust uw gegevens achter voor meer vrijblijvende informatie.

Helaas alleen mogelijk voor Nederlandse voertuigen ivm APK en toelating.

Camper waterpas

Wie wel eens is wezen kamperen weet vast wel dat de ondergrond op een camping niet altijd even vlak is. Dat kan zorgen voor een hoop gewiebel en dat kan soms best wel vervelend zijn. Zelfs na het herhaaldelijk verplaatsen van de camper is enige verbetering ver te zoeken. Gelukkig is hier een oplossing voor. Wie zijn of haar camper waterpas wil zetten, doet er goed aan om eens contact op te nemen met Tijhof Automotive, voorheen JS Automotive. Zij zijn gespecialiseerd in het stabiliseren van campers.

camper waterpas

Binnen enkele seconden waterpas

Iets waar we vroeger alleen maar van konden dromen. Tegenwoordig kan het. Met een hydraulisch levelsysteem staat uw camper zo waterpas. Weg dus met de oprijblokken! Een druk op de knop en jij kunt lekker gaan zitten terwijl je camper zichzelf stabiliseert. De systemen die Tijhof Automotive onder je camper kunnen monteren, zijn van het merk PC Hydraulic. Dit systeem werkt op hydraulica en wordt volledig hydraulisch aangestuurd. Binnen 90 seconden staat de camper waterpas.

Naast het feit dat de camper waterpas gemaakt wordt, zal de camper ook stabiliseren. Hierdoor hoeft er dus niet meer gewiebeld te worden. Vlakke ondergrond of niet, de camper staat volledig stabiel. Zo wordt de camper stabieler tijdens het lopen door de camper, maar ook tijdens winderig weer. Het mooie aan deze systemen is dat er geen constructieve wijzigingen gedaan hoeven te worden aan de camper. Het systeem wordt dusdanig gemonteerd dat het niet nodig is om te slijpen of te lassen. Op deze manier blijft ook de fabrieksgarantie op uw camper behouden.

Kan dit ook op mijn camper?

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat