• Noesten 38a   |
  • Westerbork   |
  • 0593 - 33 11 81   |

Luchtvering onder lichte bedrijfsauto's, bestelauto's en transporters

JS Automotive - luchtvering

Bijzondere expertise!

Eén van onze expertisegebieden is het monteren van luchtvering onder lichte bedrijfsauto's, bestelauto's en transporters. De rijeigenschappen van deze voertuigen verbeteren wanneer een constante rijhoogte gegarandeerd wordt. Ongeacht belading. Dergelijke vering is veelal niet af-fabriek beschikbaar. 

JS Automotive demonteert de originele vering van uw bedrijfswagen. Vervolgens plaatsen wij één van de luchtveersystemen van VB Air Suspension B.V. Deze leverancier is door de Rijksdienst voor het Wegverkeer erkend als producent van modificaties (kijk voor meer informatie op www.vbairsuspension.nl)

VB-FullAir-4C besturing

De VB-FullAir-4C, een integrale luchtvering voor de voor én achteras, heeft een electronische besturing, de VB-ASCU (VB-Air-Suspension Control Unit). Deze unit controleert én corrigeert het rijniveau van het voertuig automatisch. Dit constante controleren en corrigeren (onafhankelijk van de beladingsgraad), zorgt automatisch voor veiliger voertuiggedrag en een verhoging van het comfort.

Software

Het elektronische gedeelte van de luchtgeveerde Landrover Defender is compatibel met de voertuigelektronica. Verschillende software varianten maken het mogelijk de VB-FullAir-4C luchtvering aan te passen aan het
specifieke gebruiksdoel van het voertuig. Het door de voertuigfabrikant opgegeven maximale laadvermogen mag niet overschreden worden.

Aanpassen hoogte

Bij stilstand kan de rijhoogte handmatig door middel van de standaard afstandsbediening aangepast worden, waarbij een verlaging van het chassis en / of laadvloer standaard tot de mogelijkheden van het systeem behoort.